La primera vegada que Daniel Pedrosa va pujar a una moto, tenia quatre anys i la seva moto tenia unes rodes laterals de suport. Amb sis anys, Dani va començar a córrer en minimotos. La seva primera pocket bike va ser la rèplica en miniatura d’una Kawasaki de carrer; els circuits i les curses entre amics, sempre com a diversió i sense imaginar el que el destí li tenia reservat.
Ara, amb 19 anys, s’ha convertit en el pilot més jove de la història a coronar-se campió del món de 250 cc.

Dani Pedrosa va patir una greu lesió, als dos peus, l’any passat. Li van fer dues operacions i després de molts dies de recuperació, va poder tornar a caminar.

El 18 d’abril el pilot català va debutar en 250 centímetres cúbics amb una gran victòria al circuit sud-africà de Welcom. A la fi tot ha sortit bé, i Dani s’ha convertit en el pilot més jove a guanyar aquesta cursa.